sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Día de puertas abiertas - Open Day


Oltiin tänään Triple A:n tarhalla avoimissa ovissa. Siellä oli live musiikkia ja tanssia. Oli eri maiden ruokia mitä pystyi ostamaan ja tuotto meni tarhalle eläinten hyväksi. 

Söin ekaa kertaa myös mustekalaa :) Olen oppinut täällä myös syömään rapuja ja herkkusieniä :)!

Tänään vähän sateili, ekaa kertaa täällä oloni aikana. Parhaimillaan ollut +30 astetta :)
©ESPERANZA - Refugio para perros
Tarhalla on todella paljon koiria, tuntui, että niitä tuli joka paikasta. Siellä on paljon koiria joiden pitoon tarvitsee lisenssin ja ne on siksi vaikea kotiuttaa. Pennut oli tällä tarhalla eristetty ihan hyvin varoitus kyltit tautien leviämisestä, niillä oli isot tilat, pehmusteet ja vesikupit/ruokakupit. Pennuilla on myös mahdollisuus mennä ulkoilemaan sään salliessa. Kissojen olot oli kyllä todella hienot täytyy myöntää! Kissoilla oli ulkotarha minne oli vapaa pääsy. Siellä oli kiipeilypuita, koppeja ja hiekkalaatikot. Oli monia eri hyllytasoja ja niissä oli nukkumapaikkoja, enemmän niitä kuin kissoja :)) <3 Aktiviteettejä siis oli ja lajinomaista käyttäytymistä pääsi toteuttamaan. 
Näytti siltä, että siellä oli erikseen sairaiden kissojen osasto. Ovi oli nyt auki varmaan avoimien ovien päivän takia, tai sitten niillä ei ollut mitään leviäviä tauteja siellä. 

Todella pieni osa koiria ja vain pieni osa tiloista


Myynnissä oli vaikka mitä leivonnaisia ja erilaisia ruokia! Myös monenlaista juotavaa oli.

Vähän tukevampia kavereita :D

Päivä oli todella kiva ! Rakastan sitä miten espanjalaiset kokoontuvat yhteen ulos syömään. Kuuntelemaan hyvää musiikkia, tanssimaan ja pitämään hauskaa ! Paikalla oli todella paljon väkeä, mistä itselleni tuli hyvä mieli, espanjassa on ihmisiä jotka välittävät vielä eläimistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti