torstai 26. maaliskuuta 2015

Karua elämää osa 2.

Täällä oleva Selene on myös ollut koira jota on pennutettu moneen otteeseen. Se pelastettiin tarhalta, se oli vain kyyryssä ja sen katseessa ei ollut mitään elämäniloa. Selenen kynnet olivat pitkät ja sillä oli erittäin pahat niveltulehdukset. Selene alkoi viikon sisään hakeutumaan ihmisten lähelle ja nautti suunnattomasti rapsutuksista ja ihmisen huomiosta. 

Kynnet tarhalla ja kynnet nyt. Anturoissa siis vielä paljon hoidettavaa, Selene pureskelee niitä ja siksi pidetään kauluria tai kuonokoppaa.
Selenen kuntoutuminen on vienyt aikaa mutta nyt tyttö odottelee tassujen parantumista jonka jälkeen on menossa kotikokeiluun täällä espanjassa. Selene on rauhallinen ja piristymisen merkkejä on paljon havaittavissa. Karu menneisyys näkyy Selenen olemuksessa ja etenkin sen silmissä. Selene on alkanut katsoa maailmaa aivan eri näkökulmasta. Ymmärrettävästi siihen menee aikaa, että voi ymmärtää ettei kaikki ihmiset ole pahoja ja maailmassa on myös paljon hyvää. Selene on aivan ihana ja valloittava persoona omalla tavallaan. 

Miten maha on kiinteytynyt tarhalta tulon jälkeen!
Kuvia Selenestä tarhalla


Kuvia Selenestä eristysalueella Esperanzalla

Niin ihana <3 Kovia  kokenut, silti niin ystävällinen!


Tämä pennutettu narttu oli yhdellä tarhalla, se oli haettu omistajalta pois. Myös viisi muuta koiraa haettiin samalta omistajalta. Kaikki muut koirat omistaja sai takaisin paitsi tätä pennutettua narttua hän ei saanut, koska omistajalla ei ollut siihen rotuun tarvittavaa lisenssiä. Nartusta näkee, että se on elämänhaluton. Loppuun pennutettu ja pennut myöskin oli mahassa kuvan otto hetkellä. 

 Koirista oli tehty ilmoitus, koska olivat vallanneet jonkun hylätyn talon. Koirat haettiin tarhalle ja niillä oli siru, joten oli pakko ilmoittaa omistajalle.
(sairasta, jos ei tarvitse lisenssiä ja on siru, sen saa takaisin vaikka ois mimmoset olot)

Tarha katsoi parhaaksi keskeyttää tiineyden. Jokainen tiineys joka voidaan estää on vain hyvä asia täällä. Koiria on tarhat täynnä ja ne ovat iso ongelma. Tilaa ei vain ole ja uusia pentuja ei haluta yhtään enempää ja niille on myös vaikeaa löytää koti. Ensin ajatus tiineyden keskeyttämisestä tuntui kamalalta mielestäni, mutta hetken mietittyäni ja ympärilleni katseltuani totesin, että näin on parempi sekä pennuille että nartulle. Olisiko narttu enään edes jaksanut synnyttää ? Olisiko se selvinnyt, entä pennut ? 

Tarha oli jo nyt niin täynnä, että jo näille viidelle koiralle olisi ollut vaikeaa löytää tilaa tarhalta, kun ei olisi voinut laittaa samaan häkkiin muiden koirien kanssa. 

Ihana toveri <3 Bullterrieri

Kaveri oli hieman ylipainoinen (Bullterrieri)

Valkoinen oli todella agressiivinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti